Nume:
Tenis Pro Linca
E-mail:
ion.linca@tenisprolinca.ro
E-mail 2:
ion.linca@tenisprolinca.ro
Telefon:
0763615072
Telefon 2:
0762642176
Website:
https://tenisprolinca.ro
Adresa:
Alba Iulia - Cetate, Aleea Sfântul Capistrano.

Tenis Pro Linca
Tenis de camp

Tenisul formează mentalităţi, provoacă inteligenţa, stimulează evoluţia în gândire, comportament şi personalitate, însufleţeşte dedicare, insuflă sportivitate, competitivitate şi o atitudine sănătoasă faţă de succese şi eşecuri. Şi, bineînţeles, are un impact major asupra dezvoltării fizice.
Pentru copii: Tenisul ajuta la dezvoltarea sistemului osos si muscular, Ii invata sa ia decizii rapide intr-o partida, Ii invata sa dezvolte strategii pentru a castiga, Ii disciplineaza, Ii invata sa aiba incredere in ei, fiind un sport individual, unde stii ca totul depinde numai de tine, le dezvolta copiilor coordonarea membrelor - mana/privire si maini/ picioare, invata respectul fata de adversar si fair play-ul,

PRACTICAREA TENISULUI AJUTA SA SE DEZVOLTE ARMONIOS, FIIND UN SPORT UNDE NE ANTRENAM MUSCHII PICIOARELOR, AI BRATELOR SI AI TRUNCHIULUI.
TENISUL AJUTA LA DEZOLTAREA ATENTIEI, FIIND UN SPORT  CE SE DESFASOARA INTR-UN RITM ALERT.

 

Detalii

Baza sportiva Tenis Pro Lincă, o baza exclusiv dedicata sportului alb, tenisul, va asteapta, in centrul istoric al orasului Alba Iulia, sa descoperiti tainele unuia dintre cele mai nobile sporturi, in cele mai bune conditii ambientale si cu o panorama deosebita a Zidurilor Cetatii.

 

Servicii


-inchiriere terenuri
-cursuri de initiere copii si adulti
-partener antrenament
-rachete tenis si accesorii (la comanda)
-racordare rachete

Galerie foto

Tenis Pro Linca
Tenis Pro Linca
Tenis Pro Linca
Tenis Pro Linca