Nume:
Activ Club
E-mail:
office@activclub.ro
Telefon:
+40 756 285 621
Telefon 2:
+40 720 253 398
Website:
http://www.activclub.ro
Adresa:
Str. Infanteriei, FN (cartier Subcetate) Judetul Arad, Romania

Activ Club
Tenis de camp

Tenisul formează mentalităţi, provoacă inteligenţa, stimulează evoluţia în gândire, comportament şi personalitate, însufleţeşte dedicare, insuflă sportivitate, competitivitate şi o atitudine sănătoasă faţă de succese şi eşecuri. Şi, bineînţeles, are un impact major asupra dezvoltării fizice.
Pentru copii: Tenisul ajuta la dezvoltarea sistemului osos si muscular, Ii invata sa ia decizii rapide intr-o partida, Ii invata sa dezvolte strategii pentru a castiga, Ii disciplineaza, Ii invata sa aiba incredere in ei, fiind un sport individual, unde stii ca totul depinde numai de tine, le dezvolta copiilor coordonarea membrelor - mana/privire si maini/ picioare, invata respectul fata de adversar si fair play-ul,

PRACTICAREA TENISULUI AJUTA SA SE DEZVOLTE ARMONIOS, FIIND UN SPORT UNDE NE ANTRENAM MUSCHII PICIOARELOR, AI BRATELOR SI AI TRUNCHIULUI.
TENISUL AJUTA LA DEZOLTAREA ATENTIEI, FIIND UN SPORT  CE SE DESFASOARA INTR-UN RITM ALERT.

 

Detalii

Astazi pare tot mai greu sa-ti gasesti timp pentru activitatile care iti fac placere si te incarca cu energie pozitiva. Munca intensa si stresul care o insoteste adesea, plus responsabilitatile zilnice legate de alte aspecte cotidiene, te epuizeaza. Cum ramane cu sanatatea ta in aceasta situatie? Activ Club iti propune solutii adaptate preferintelor si nevoilor tale zilnice de mentinere fizica. Uita de sedentarism si de lipsa tonusului! Acum poti alege dintr-o gama diversa de activitati sportive si recreative individuale sau colective, acompaniate de posibilitati diverse de socializare. Sportul nu e doar o sursa de sanatate – e si o garantie a bunei dispozitii! 

Servicii

CEL MAI ELEGANT SPORT.
Sport cu traditie in cadrul Activ Club, tenisul este accesibil in orice sezon, tuturor membrilor nostri, indiferent de varsta. Cele 7 terenuri omologate, descoperite, cu instalatie de nocturna, iti stau la dispozitie in timpul sezonului cald. Cei pasionati de „sportul alb” nu trebuie sa astepte primavara pentru a se putea bucura de o partida de tenis – Activ Club ii asteapta cu 2 terenuri acoperite, in sezonul rece. Pentru incepatori sau pentru cei care vor sa isi perfectioneze tehnica, oferim sesiuni de training personalizat, coordonate de antrenori cu experienta. In plus, pentru ca vrem sa stimulam competitia si interactiunea sportiva, organizam periodic turnee de tenis, atat pentru copii, cat si pentru adulti.
Iti punem la dispozitie o gama de abonamente personalizate, proiectate pentru a-ti indeplini nevoia zilnica de sport si sanatate. La Activ Club vei gasi programe pe gustul tau, adaptate propriilor tale posibilitati si necesitati.


Pasionatii jocului de tenis pot practica sportul favorit in orice sezon. Turneele pe care le organizam sunt ocazia perfecta pentru a-ti exersa spiritul competitiv.