Nume:
AsTenis Club
E-mail:
gheorghebortan@yahoo.com
Telefon:
0743 967 011
Website:
http://www.astenisclub.ro
Adresa:
Strada Barajului Curtea de Argeș 115300
Facebook Youtube

AsTenis Club
Tenis de camp

Tenisul formează mentalităţi, provoacă inteligenţa, stimulează evoluţia în gândire, comportament şi personalitate, însufleţeşte dedicare, insuflă sportivitate, competitivitate şi o atitudine sănătoasă faţă de succese şi eşecuri. Şi, bineînţeles, are un impact major asupra dezvoltării fizice.
Pentru copii: Tenisul ajuta la dezvoltarea sistemului osos si muscular, Ii invata sa ia decizii rapide intr-o partida, Ii invata sa dezvolte strategii pentru a castiga, Ii disciplineaza, Ii invata sa aiba incredere in ei, fiind un sport individual, unde stii ca totul depinde numai de tine, le dezvolta copiilor coordonarea membrelor - mana/privire si maini/ picioare, invata respectul fata de adversar si fair play-ul,

PRACTICAREA TENISULUI AJUTA SA SE DEZVOLTE ARMONIOS, FIIND UN SPORT UNDE NE ANTRENAM MUSCHII PICIOARELOR, AI BRATELOR SI AI TRUNCHIULUI.
TENISUL AJUTA LA DEZOLTAREA ATENTIEI, FIIND UN SPORT  CE SE DESFASOARA INTR-UN RITM ALERT.

 

Detalii

Baza sportivă Tenis Club, Curtea de Argeș este modernizată recent și dotată tehnic la cele mai înalte standarde. Aceasta are în dotare 5 terenuri de zgură, un teren de antrenament şi o sală de sport ce găzduieşte un teren de tenis cu suprafaţă hard.
Baza sportivă de la Curtea de Arges a găzduit atât turnee interne cât şi internaţionale destinate juniorilor şi profesioniştilor precum: Dr.Oetker Press Cup, Argeş Cup, Vitality Open Tour, European Summer Cup, Trofeul Victor Hănescu. Acestea se adauga turneelor pentru amatori şi formează un calendar competiţional de până la 20 turnee pe an.

 

Servicii

Cursuri iniţiere 2 antrenamente/saptămână = 100 lei
Închiriere teren = 25 lei/oră
Închiriere teren cu nocturnă = 40 lei/oră
Închiriere sală tenis = 70 lei/oră

 

Galerie foto

AsTenis Club
AsTenis Club