Nume:
Grand Slam Tenis Club
Telefon:
0747-881.478
Adresa:
str. Drumul Cetatii, nr. 24-26, Bistrita, Bistrita-Nasaud

Grand Slam Tenis Club
Tenis de camp

Tenisul formează mentalităţi, provoacă inteligenţa, stimulează evoluţia în gândire, comportament şi personalitate, însufleţeşte dedicare, insuflă sportivitate, competitivitate şi o atitudine sănătoasă faţă de succese şi eşecuri. Şi, bineînţeles, are un impact major asupra dezvoltării fizice.
Pentru copii: Tenisul ajuta la dezvoltarea sistemului osos si muscular, Ii invata sa ia decizii rapide intr-o partida, Ii invata sa dezvolte strategii pentru a castiga, Ii disciplineaza, Ii invata sa aiba incredere in ei, fiind un sport individual, unde stii ca totul depinde numai de tine, le dezvolta copiilor coordonarea membrelor - mana/privire si maini/ picioare, invata respectul fata de adversar si fair play-ul,

PRACTICAREA TENISULUI AJUTA SA SE DEZVOLTE ARMONIOS, FIIND UN SPORT UNDE NE ANTRENAM MUSCHII PICIOARELOR, AI BRATELOR SI AI TRUNCHIULUI.
TENISUL AJUTA LA DEZOLTAREA ATENTIEI, FIIND UN SPORT  CE SE DESFASOARA INTR-UN RITM ALERT.

 

Detalii

Grand Slam Tennis Club este un club de tenis de camp, cu 3 terenuri de tenis pentru initiere si performanta, atat pentru copii cat si pentru adulti, oricine doreste sa invete si sa joace tenis.

Servicii


Servicii oferite: inchiriat teren, racordari rachete, vanzari echipamente de sport exclusiv pentru tenisul de camp.
 -Parcare
-Vestiare
 -Toalete
-Dusuri
 -Tribune
 -Nocturna
 -Teren acoperit
-Bar
-Terasa
-Wi-Fi

 

 

Program:
L-V: 08:00 - 22:00
S-D: 09:00 - 21:00

Preturi
 70 lei/ora *

Galerie foto

Grand Slam Tenis Club
Grand Slam Tenis Club
Grand Slam Tenis Club
Grand Slam Tenis Club