Nume:
TRIDEX Sport Arena
E-mail:
andrei.tarnauceanu@tridex.ro
Telefon:
(+40) 0728 220 386
Website:
http://tridexsportarena.ro
Adresa:
Bulevard Mihai Eminescu nr. 48, Botoșani, Romania

TRIDEX Sport Arena
Tenis de camp

Tenisul formează mentalităţi, provoacă inteligenţa, stimulează evoluţia în gândire, comportament şi personalitate, însufleţeşte dedicare, insuflă sportivitate, competitivitate şi o atitudine sănătoasă faţă de succese şi eşecuri. Şi, bineînţeles, are un impact major asupra dezvoltării fizice.
Pentru copii: Tenisul ajuta la dezvoltarea sistemului osos si muscular, Ii invata sa ia decizii rapide intr-o partida, Ii invata sa dezvolte strategii pentru a castiga, Ii disciplineaza, Ii invata sa aiba incredere in ei, fiind un sport individual, unde stii ca totul depinde numai de tine, le dezvolta copiilor coordonarea membrelor - mana/privire si maini/ picioare, invata respectul fata de adversar si fair play-ul,

PRACTICAREA TENISULUI AJUTA SA SE DEZVOLTE ARMONIOS, FIIND UN SPORT UNDE NE ANTRENAM MUSCHII PICIOARELOR, AI BRATELOR SI AI TRUNCHIULUI.
TENISUL AJUTA LA DEZOLTAREA ATENTIEI, FIIND UN SPORT  CE SE DESFASOARA INTR-UN RITM ALERT.

 

Detalii

TRIDEX Sport Arena este specializată pe agrement, destinată jocurilor sportive desfășurate pe terenuri cu suprafețe reduse de fotbal și terenuri de tenis de câmp cu suprafețe de zgură.

Activitățile sportive se pot desfășura atât ziua, cât și noaptea, datorită faptului că unitatea noastră este dotată cu instalație de nocturnă.

Complexul dispune de o bază sportivă modernă, care îi permite să ofere servicii de calitate pentru echipe de sportivi profesioniști sau amatori.

Terenurile noastre de sport au fost construite ținând cont de cerințele și necesitățile echipelor care se vor antrena aici, folosind cele mai bune materiale si cei mai buni profesioniști în domeniu.

Servicii

Complexul cuprinde două terenuri de mini fotbal cu dimensiunile de 43 x 21 metri și două terenuri de tenis cu dimensiunile 24 x 11 metri, o recepție unde sunt primiți clienții, un Gentlemen’s Club care poate fi o oaza de relaxare pentru cei ce ne trec pragul, tribune, vestiare utilate cu dușuri și grup sanitar pentru clienții acestei locații.

Tridex Sport Arena pune la dispoziția clienților antrenori specializați pe fotbal și tenis, oferind lecții de antrenament pentru toate vârstele.

-Teren de minifotbal
-Teren de tenis
-Gentleman's Club
-Utilitati moderne

Galerie foto

TRIDEX Sport Arena
TRIDEX Sport Arena