Nume:
Club Venus
Telefon:
0723-532 439
Telefon 2:
0721-534 056
Adresa:
STR. CĂLUGĂRENI, Bl. B12, Sc. 1, Ap. 13, BRĂILA, Cod Postal 810311, Jud. BRĂILA

Club Venus
Tenis de camp

Tenisul formează mentalităţi, provoacă inteligenţa, stimulează evoluţia în gândire, comportament şi personalitate, însufleţeşte dedicare, insuflă sportivitate, competitivitate şi o atitudine sănătoasă faţă de succese şi eşecuri. Şi, bineînţeles, are un impact major asupra dezvoltării fizice.
Pentru copii: Tenisul ajuta la dezvoltarea sistemului osos si muscular, Ii invata sa ia decizii rapide intr-o partida, Ii invata sa dezvolte strategii pentru a castiga, Ii disciplineaza, Ii invata sa aiba incredere in ei, fiind un sport individual, unde stii ca totul depinde numai de tine, le dezvolta copiilor coordonarea membrelor - mana/privire si maini/ picioare, invata respectul fata de adversar si fair play-ul,

PRACTICAREA TENISULUI AJUTA SA SE DEZVOLTE ARMONIOS, FIIND UN SPORT UNDE NE ANTRENAM MUSCHII PICIOARELOR, AI BRATELOR SI AI TRUNCHIULUI.
TENISUL AJUTA LA DEZOLTAREA ATENTIEI, FIIND UN SPORT  CE SE DESFASOARA INTR-UN RITM ALERT.

 

Detalii

Clubul Sportiv Venus s-a înfiinţat în anul 1995 la initiaţiva ing. Jalbă Gheorghe practicant al tenisului amator, care a lămurit un grup de amatori pentru înfiinţarea unui club de performanţă.
Scopul înfiinţării acestui club a fost pentru atragerea unui număr cât mai mare de copii din Brăila pentru practicarea tenisului.
Desfăşurarea activităţii sportive are loc la baza sportivă Spartacus pe 2 terenuri acoperite cu zgură (langă patinoar).
Clubul deţine Certificat de Identitate Sportivă ( C.I.S. ) cu Nr. 0002169/13.03.2002 şi Număr de Identificare în Registrul Sportiv BR/A2/00323/2002.

 

Servicii

-Cursuri tenis amatori 
-Cursuri tenis de performanţă
 -Tenis Brăila 
-Tenis copii Brăila 
-Club sportiv tenis