Nume:
Tenis Club IDU
E-mail:
office@tenisclubidu.ro
Telefon:
0241 831 225
Adresa:
MAMAIA, Cod Postal 900001, Jud. CONSTANŢA

Tenis Club IDU
Tenis de camp

Tenisul formează mentalităţi, provoacă inteligenţa, stimulează evoluţia în gândire, comportament şi personalitate, însufleţeşte dedicare, insuflă sportivitate, competitivitate şi o atitudine sănătoasă faţă de succese şi eşecuri. Şi, bineînţeles, are un impact major asupra dezvoltării fizice.
Pentru copii: Tenisul ajuta la dezvoltarea sistemului osos si muscular, Ii invata sa ia decizii rapide intr-o partida, Ii invata sa dezvolte strategii pentru a castiga, Ii disciplineaza, Ii invata sa aiba incredere in ei, fiind un sport individual, unde stii ca totul depinde numai de tine, le dezvolta copiilor coordonarea membrelor - mana/privire si maini/ picioare, invata respectul fata de adversar si fair play-ul,

PRACTICAREA TENISULUI AJUTA SA SE DEZVOLTE ARMONIOS, FIIND UN SPORT UNDE NE ANTRENAM MUSCHII PICIOARELOR, AI BRATELOR SI AI TRUNCHIULUI.
TENISUL AJUTA LA DEZOLTAREA ATENTIEI, FIIND UN SPORT  CE SE DESFASOARA INTR-UN RITM ALERT.

 

Detalii

Tenis Club IDU pune la dispoziţia clienţilor 7 terenuri de tenis, având ca suprafaţă de joc zgură, un teren central cu o tribună cu capacitate de 1700 locuri, sală acoperită cu suprafaţa de joc rapidă, un teren de minitenis pentru copii. În perioada sezonului rece vă punem la dispoziţie 3 terenuri de tenis acoperite cu baloane, suprafaţa de joc fiind zgura şi un teren de tenis în sală, cu suprafaţă de joc rapidă. 
    Clubul este dotat şi cu săli de pregătire fizică, tehnică şi psihologică, saună şi masaj, grupuri sanitare, o sală multifuncţională, sală de fitness şi centru de recuperare. 
    Punem la dispoziţie şi un miniteren pentru baschet, mese de biliard şi tenis de masă. 
    Tenis Club IDU găzduieşte turnee sub egida ETA si ITF. 
    Punem la dispoziţie cele mai bune condiţii pentru practicarea tenisului, de la nivelul de iniţiere până la cel de mare performanţă. 

 

Servicii

-Cluburi de tenis 
-locuri de agrement Constanta 
-locuri de agrement Mamaia 
-sauna Mamaia 
-teren de baschet 
-sali de fitness

 

 

Program:
Luni-Duminica:08:00-22:00

 

Oferte speciale