Nume:
Clermont
E-mail:
receptie@clermonthotel.ro
Telefon:
0267342123
Telefon 2:
0267342124
Website:
http://clermonthotel.ro
Adresa:
Mihai Eminescu 225A, 525200, Covasna, Covasna, România
Facebook

Clermont
Tenis de camp

Tenisul formează mentalităţi, provoacă inteligenţa, stimulează evoluţia în gândire, comportament şi personalitate, însufleţeşte dedicare, insuflă sportivitate, competitivitate şi o atitudine sănătoasă faţă de succese şi eşecuri. Şi, bineînţeles, are un impact major asupra dezvoltării fizice.
Pentru copii: Tenisul ajuta la dezvoltarea sistemului osos si muscular, Ii invata sa ia decizii rapide intr-o partida, Ii invata sa dezvolte strategii pentru a castiga, Ii disciplineaza, Ii invata sa aiba incredere in ei, fiind un sport individual, unde stii ca totul depinde numai de tine, le dezvolta copiilor coordonarea membrelor - mana/privire si maini/ picioare, invata respectul fata de adversar si fair play-ul,

PRACTICAREA TENISULUI AJUTA SA SE DEZVOLTE ARMONIOS, FIIND UN SPORT UNDE NE ANTRENAM MUSCHII PICIOARELOR, AI BRATELOR SI AI TRUNCHIULUI.
TENISUL AJUTA LA DEZOLTAREA ATENTIEI, FIIND UN SPORT  CE SE DESFASOARA INTR-UN RITM ALERT.

 

Detalii

Hotel Clermont vă propune o gamă largă de servicii pentru petrecerea timpului liber într-un mod foarte plăcut.
Opțiunile pe care le aveți la dispoziție sunt diversificate, fie că vorbim de activități sportive, de activități de relaxare, petreceri organizate sau de vizitarea obiectivelor turistice din zonă.
Hotel Clermont încurajează practicarea sportului cu orice ocazie, iar vacanța petrecută la Covasna reprezintă un bun prilej pentru astfel de activități. Combinarea activităților sportive cu tratamentele periodice realizate în cadrul Centrului de Sănătate Clermont va fi extrem de benefică pentru sănătatea dumneavoastră.
Bucurați-vă de fiecare clipă petrecută în mijlocul naturii!

 

Servicii

Teren multifuncțional
Pe terenul multifuncțional se pot juca diverse sporturi de echipă: fotbal, floorball, badminton sau volei. Terenul poate fi utilizat chiar şi după lăsarea serii datorită instalației de nocturnă.
Sportul pentru domni și doamne, tenisul de câmp, are cea mai mare căutare în rândul oaspeților noștri, așa că vă recomandăm rezervarea în timp util a terenului. Cei împătimiți pot opta pentru un antrenament de baschet.