Nume:
TenisClubLeo
E-mail:
office@tenisclubleo.ro
Telefon:
0748.996299
Fax:
0332.814079
Website:
http://www.tenisclubleo.ro/index.htm
Adresa:
sos. Rediu (la 3 minute cu masina de OMV Pacurari), Iasi
Facebook

TenisClubLeo
Tenis de camp

Tenisul formează mentalităţi, provoacă inteligenţa, stimulează evoluţia în gândire, comportament şi personalitate, însufleţeşte dedicare, insuflă sportivitate, competitivitate şi o atitudine sănătoasă faţă de succese şi eşecuri. Şi, bineînţeles, are un impact major asupra dezvoltării fizice.
Pentru copii: Tenisul ajuta la dezvoltarea sistemului osos si muscular, Ii invata sa ia decizii rapide intr-o partida, Ii invata sa dezvolte strategii pentru a castiga, Ii disciplineaza, Ii invata sa aiba incredere in ei, fiind un sport individual, unde stii ca totul depinde numai de tine, le dezvolta copiilor coordonarea membrelor - mana/privire si maini/ picioare, invata respectul fata de adversar si fair play-ul,

PRACTICAREA TENISULUI AJUTA SA SE DEZVOLTE ARMONIOS, FIIND UN SPORT UNDE NE ANTRENAM MUSCHII PICIOARELOR, AI BRATELOR SI AI TRUNCHIULUI.
TENISUL AJUTA LA DEZOLTAREA ATENTIEI, FIIND UN SPORT  CE SE DESFASOARA INTR-UN RITM ALERT.

 

Detalii

Fondat la Iasi in vara anului 2011, Tenis Club Leo isi propune sa atraga intr-un cadru organizat si profesionist copii, adolescenti si adulti care doresc sa deprinda si sa perfectioneze tainele tenisului de camp.

Scoala de tenis este obiectivul nostru principal si ne dorim sa o ducem la o valoare internationala.

Tenisul de camp e un mijloc de educatie prin sport ce dezvolta calitatile importante aplicabile in viata de zi cu zi. Astfel, capacitatea de a rezista efortului, darzenia, mentalitatea de invingator si multe altele, sunt trasaturi de caracter care se formeaza si se calesc prin tenis. Nu e lipsist de importanta nici faptul ca acest sport e un mijloc de a invata si exersa una sau mai multe limbi straine, de a calatori, de a-ti imbogati cultura generala intr-un mod nemijlocit, de a socializa cu oameni din intreaga lume, s.a.

Exploatand experienta nationala si mai ales internationala a staff-ului tehnic al clubului avem convingerea ca vom reusi sa indeplinim obiectivele propuse.

Servicii

Serviciile oferite de noi includ inchirierea terenurilor si initierea in tenis a copiilor sau adultilor organizati in grupe de maxim 3 ce vor beneficia de doua sedinte de pregatire pe saptamana.

Persoanele de orice varsta care doresc sa deprinda corect tehnicile jocului de tenis ca forma de agrement pot alege intre sedinte individuale sau de grup (maxim 3 persoane/grupa).

Jucatorii promovati in grupe de performanta beneficiaza de programe personalizate in functie de varsta si nivel de joc.

Deoarece formarea unui jucator de performanta presupune mai multe competente, echipa noastra include doi preparatori profesionisti, unul de pregatire fizica si un psiholog sportiv. De asemenea, clubul nostru ofera un antrenor care sa insoteasca jucatorii in turnee.

Galerie foto

TenisClubLeo
TenisClubLeo