Nume:
TenisClub Zorila
E-mail:
office@tenisclubzorila.ro.
Telefon:
0751 164 444
Adresa:
Strada Mărășești nr 16, Bragadiru, Jud Ilfov, vis-a-vis de Rostar, Sos. Alexandria

TenisClub Zorila
Tenis de camp

Tenisul formează mentalităţi, provoacă inteligenţa, stimulează evoluţia în gândire, comportament şi personalitate, însufleţeşte dedicare, insuflă sportivitate, competitivitate şi o atitudine sănătoasă faţă de succese şi eşecuri. Şi, bineînţeles, are un impact major asupra dezvoltării fizice.
Pentru copii: Tenisul ajuta la dezvoltarea sistemului osos si muscular, Ii invata sa ia decizii rapide intr-o partida, Ii invata sa dezvolte strategii pentru a castiga, Ii disciplineaza, Ii invata sa aiba incredere in ei, fiind un sport individual, unde stii ca totul depinde numai de tine, le dezvolta copiilor coordonarea membrelor - mana/privire si maini/ picioare, invata respectul fata de adversar si fair play-ul,

PRACTICAREA TENISULUI AJUTA SA SE DEZVOLTE ARMONIOS, FIIND UN SPORT UNDE NE ANTRENAM MUSCHII PICIOARELOR, AI BRATELOR SI AI TRUNCHIULUI.
TENISUL AJUTA LA DEZOLTAREA ATENTIEI, FIIND UN SPORT  CE SE DESFASOARA INTR-UN RITM ALERT.

 

Detalii

Tenisul este un sport olimpic foarte indragit la nivel mondial. Milioane de ochi sunt atintiti in fiecare an asupra celor mai importante turnee mondiale, si multi dintre privitori devin apoi practicanti mai mult sau mai putin priceputi.

 

Servicii


-Prețuri rezonabile
-Locație accesibilă
Zonă cu aer curat
-In afara zonei industriale
-Profesionalism
-Seriozitate
Va așteptăm de Luni până Duminica de la 07:00-22:00
Clubul pune la dispoziție amatorilor 6 terenuri cu zgură.
Dotări: vestiare, dușuri, bar, terasă de vară.