Nume:
Severin Arena
Telefon:
0746899376
Telefon 2:
0743150209
Adresa:
Bd-ul Revolutiei 16-22 Decembrie 1989, Nr. 19
Facebook

Severin Arena
Tenis de camp

Tenisul formează mentalităţi, provoacă inteligenţa, stimulează evoluţia în gândire, comportament şi personalitate, însufleţeşte dedicare, insuflă sportivitate, competitivitate şi o atitudine sănătoasă faţă de succese şi eşecuri. Şi, bineînţeles, are un impact major asupra dezvoltării fizice.
Pentru copii: Tenisul ajuta la dezvoltarea sistemului osos si muscular, Ii invata sa ia decizii rapide intr-o partida, Ii invata sa dezvolte strategii pentru a castiga, Ii disciplineaza, Ii invata sa aiba incredere in ei, fiind un sport individual, unde stii ca totul depinde numai de tine, le dezvolta copiilor coordonarea membrelor - mana/privire si maini/ picioare, invata respectul fata de adversar si fair play-ul,

PRACTICAREA TENISULUI AJUTA SA SE DEZVOLTE ARMONIOS, FIIND UN SPORT UNDE NE ANTRENAM MUSCHII PICIOARELOR, AI BRATELOR SI AI TRUNCHIULUI.
TENISUL AJUTA LA DEZOLTAREA ATENTIEI, FIIND UN SPORT  CE SE DESFASOARA INTR-UN RITM ALERT.

 

Detalii

Bine ati venit pe website-ul oficial Severin Arena. Arena noastra sportiva va ofera teren sintetic fotbal si tenis acoperit, vestiare cu dușuri si bai proprii, încălzire pe perioada sezonului rece, asistenta medicală la toate competițiile sportive, arbitraj profesionist, cafenea si terasa pentru relaxare.

Totodata Arena Severin organizează competiții de minifotbal atât pt copii cât si pt seniori de nivel profesionist si in condiții deosebite. Organizam si onomastice sau zile de naștere cu tematica sportiva,singurul cost fiind doar închirierea terenului de sport.
Încurajam mișcarea,susținem sportul de performanta si mai ales fair-play-ul.

Servicii

-Cafenea
Dupa sau inainte de marele meci, puteti sa va relaxati in terasa Severin Arena alaturi de o cafea buna.

-Progamari
Programari se pot face prin intermediul numerelor de telefon 0746899376, 0743150209 si 0744562802.

-Competitii
Inscrieti-va in competitiile organizate de Severin Arena. Castigatorii primesc premii si multe alte surprize.

-Clasament
Puteti verifica clasamentul competitiilor organizate de Severin Arena. Mult succes participantilor!