Nume:
Double A Tenis Club
E-mail:
contact@tenis-ploiesti.ro
Telefon:
+40 721 796 626
Telefon 2:
40 735 052 055
Website:
http://tenis-ploiesti.ro
Adresa:
Sala Sporturilor Olimpia Ploiesti (48,10 km) 100323 Ploiești

Double A Tenis Club
Tenis de camp

Tenisul formează mentalităţi, provoacă inteligenţa, stimulează evoluţia în gândire, comportament şi personalitate, însufleţeşte dedicare, insuflă sportivitate, competitivitate şi o atitudine sănătoasă faţă de succese şi eşecuri. Şi, bineînţeles, are un impact major asupra dezvoltării fizice.
Pentru copii: Tenisul ajuta la dezvoltarea sistemului osos si muscular, Ii invata sa ia decizii rapide intr-o partida, Ii invata sa dezvolte strategii pentru a castiga, Ii disciplineaza, Ii invata sa aiba incredere in ei, fiind un sport individual, unde stii ca totul depinde numai de tine, le dezvolta copiilor coordonarea membrelor - mana/privire si maini/ picioare, invata respectul fata de adversar si fair play-ul,

PRACTICAREA TENISULUI AJUTA SA SE DEZVOLTE ARMONIOS, FIIND UN SPORT UNDE NE ANTRENAM MUSCHII PICIOARELOR, AI BRATELOR SI AI TRUNCHIULUI.
TENISUL AJUTA LA DEZOLTAREA ATENTIEI, FIIND UN SPORT  CE SE DESFASOARA INTR-UN RITM ALERT.

 

Detalii

Tenis Club Double A premiat de Federatia Romana de Tenis pentru contributia adusa la dezvoltarea tenisului in Romania avand un colectiv tehnic de exceptie cu performante de nivel national si international va asteapta sa descoperiti tainele celui mai frumos sport-Tenisul.

Tenisul este unul dintre sporturile cele mai recomandate pentru copiii cu varste fragede. Copiii beneficiaza de pe urma acestui sport complex ce ajuta la dezvoltarea motorie, a coordonarii, a conditiei fizice si a fortei. 

Situat in zona centrala a orasului in incinta Parcului Sala Sporturilor Olimpia Ploiesti (clic aici pt a vedea harta) Clubul de Tenis Double A a fost infiintat in anul 2004 de un grup de oameni entuziasti, din dorinta de a oferi iubitorilor sportului alb, amatori sau profesionisti, posibilitatea de a practica acest sport intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa, oferind cele mai bune conditii si dotari.

Pentru cei care indragesc acest sport.dar nu l-au practicat inca si doresc sa invete cat mai multe din tainele sportului alb, clubul nostru va pune la dispozitie un colectiv tehnic performant format din trei antrenori care au pregatit generatii de sportivi.   Vom incerca zi de zi,sa imbunatatim,sa consolidam si sa perfectionam jocul tau,vom fi alaturi de tine in fiecare etapa si dupa o munca asidua, vei vedea rezultatele.

Servicii