Nume:
Trivoli Tenis Club
Telefon:
0755-092.021
Fax:
0256-207.436
Website:
http://www.tivoli.ro/index
Adresa:
Adresa: Aleea Ghirodei nr. 36, Timisoara

Trivoli Tenis Club
Tenis de camp

Tenisul formează mentalităţi, provoacă inteligenţa, stimulează evoluţia în gândire, comportament şi personalitate, însufleţeşte dedicare, insuflă sportivitate, competitivitate şi o atitudine sănătoasă faţă de succese şi eşecuri. Şi, bineînţeles, are un impact major asupra dezvoltării fizice.
Pentru copii: Tenisul ajuta la dezvoltarea sistemului osos si muscular, Ii invata sa ia decizii rapide intr-o partida, Ii invata sa dezvolte strategii pentru a castiga, Ii disciplineaza, Ii invata sa aiba incredere in ei, fiind un sport individual, unde stii ca totul depinde numai de tine, le dezvolta copiilor coordonarea membrelor - mana/privire si maini/ picioare, invata respectul fata de adversar si fair play-ul,

PRACTICAREA TENISULUI AJUTA SA SE DEZVOLTE ARMONIOS, FIIND UN SPORT UNDE NE ANTRENAM MUSCHII PICIOARELOR, AI BRATELOR SI AI TRUNCHIULUI.
TENISUL AJUTA LA DEZOLTAREA ATENTIEI, FIIND UN SPORT  CE SE DESFASOARA INTR-UN RITM ALERT.

 

Detalii

Cursurile se adresează copiilor de toate vârstele care doresc să învețe tenis sau să ajungă la nivel de performanță. Este recomandabil ca vârsta minimă la care se încep cursurile să fie de 4 ani.
Fiecare oră de tenis va reprezenta: învățare + activitate + distracție + siguranță pentru fiecare copil.
Fiecare copil își va dezvolta toate aspectele jocului, tehnic, tactic, fizic si mental.
Fiecare copil va beneficia de un antrenament particularizat, în funcție de nevoile fiecăruia: terenuri modificate pentru a le dezvolta tehnica jocului, mingi mai ușoare și nu atât de rapide, precum și rachete de diferite greutăți.
Trecerea de la inițiere la performanță se face prin grupe alcătuite din 2-4 copii.
Evoluția copiilor este monitorizată regulat.
Organizăm competiții de tenis regulate și încurajăm copiii să se înscrie pentru că orice sport are în centru ideea de competiție. Atunci jocul prinde viață.

 

Servicii

7 terenuri de tenis
acoperite cu zgura

2 terenuri de tenis acoperite
pentru sezonul rece

Baza sportiva mai cuprinde:

Un pavilion sportiv cu receptie, vestiare, bar, sala de relaxare
Terasa
Parcare

 

Orar: Luni-Duminica: 8 - 22