Nume:
Club Winners
E-mail:
rezervari@clubwinners.ro
Telefon:
0723 022 667
Website:
http://clubwinners.ro
Adresa:
Strada Dacia nr. 17, 240092 Ramnicu Valcea
Facebook

Club Winners
Tenis de camp

Tenisul formează mentalităţi, provoacă inteligenţa, stimulează evoluţia în gândire, comportament şi personalitate, însufleţeşte dedicare, insuflă sportivitate, competitivitate şi o atitudine sănătoasă faţă de succese şi eşecuri. Şi, bineînţeles, are un impact major asupra dezvoltării fizice.
Pentru copii: Tenisul ajuta la dezvoltarea sistemului osos si muscular, Ii invata sa ia decizii rapide intr-o partida, Ii invata sa dezvolte strategii pentru a castiga, Ii disciplineaza, Ii invata sa aiba incredere in ei, fiind un sport individual, unde stii ca totul depinde numai de tine, le dezvolta copiilor coordonarea membrelor - mana/privire si maini/ picioare, invata respectul fata de adversar si fair play-ul,

PRACTICAREA TENISULUI AJUTA SA SE DEZVOLTE ARMONIOS, FIIND UN SPORT UNDE NE ANTRENAM MUSCHII PICIOARELOR, AI BRATELOR SI AI TRUNCHIULUI.
TENISUL AJUTA LA DEZOLTAREA ATENTIEI, FIIND UN SPORT  CE SE DESFASOARA INTR-UN RITM ALERT.

 

Detalii

Esti pasionat de tenis?Joaca cel mai bun meci din viata ta pe unul din cele 2 terenuri de tenis de ctmp cu zgura dotate cu nocturna. Vrei sa-ti perfectionezi jocul? Club Winners' colaboreaza cu unii dintre cei mai valorosi antrenori de tenis din Ramnicu Valcea.
Accesibil la orice varsta, cu miscari armonioase si precise, tenisul se impune prin spectaculozitate si noblete. Intarirea disciplinei proprii, stimularea responsabilitatii, precum si socializarea se situeaza pe acelasi plan cu dezvoltarea sportiva a copiilor. Formarea tinerilor sportivi pentru toate aspectele vietii, folosind ca intrumente tenisul si educatia sportiva este o preocupare permanenta. Toti jucatorii vor beneficia de o atentie deosebita din partea noastra pentru ca performantele lor sa fie maxime in atingerea obiectivelor propuse.
Copiii cu varste cuprinse intre 5-10 ani, pot beneficia de programe de initiere si minitenis, cei mai mari de programe pentru avansati si performanta.
Adultii pot inchiria terenurile beneficiind de lectii private de initiere si/sau perfectionare sub indrumarea antrenorilor nostri.

 

Servicii